Výjezd Živohošť

27.11.2009 17:00

Před výjezdem na Živohošť ještě postup nebyl zcela 100%, ale 2 body náskoku před třetím Sargasem nás nutili k optimismu.
Výjezd byl naplánován na 17hod, jako minule 2 auta. Jelikož prosecký brzdy odjezd vždycky prodlužojou, první várka jsem byl já, Jarda a Zdeněk (samozřejmě soudek už byl naloženej a trochu dřeva na podpal taky). Cesta byla rychlá, jen malinká zácpa u Benešova nám zkazila rychlostní průměr. Spolucestující se už od hranic "Hortivare" napájeli domácí slivovicí, mě kujvy dali jenom čuchnout.... nicméně tlačen vidinou piva jsme byli v 6 na místě. V krbu už se topilo, takže nezbývalo nic jiného než vyložit dřevo, sud a narazit. Pak vyrazit do hospody, kde jsme se kromě pár piv posilnili i výdobytky místní kuchyně. Než jsme dopili třetí kus, dorazila várka č. 2 ve složení Ruda - driver, Michal - navigátor a Bergomi, Honza a Marek jako kibicové:) Hladovci si dali taky nášup a hurá do klubovny.
Pivíčko vychlazený, tak jsme to hned rozjeli. Kromě piva se tu objevilo několik víceotáčkových záležitostí, takže o naše játra bylo postaráno (sorry Rudo). A aby nás to neskolilo tak brzo, vymysleli jsme si turnájek "ve všem".

Rozlosování, pojmenování a výsledky jednotlivých soutěží najdete v autentické podobě zde.

... hudba hrála, pivo se pilo, já byl s Honzíkem zkouřenej jak pes, takže zbytek si nepamatuju...

Každopádně se končilo až po páté, kdy mi Zděnda prozíravě zabavil klíč od auta, který záhy (samozřejmě nechtěně) zlikvidoval když sebou prásknul do nějaký škarpy. Ubytování v penzionu nechci komentovat, páč sotva jsem sebou prásknul do postele tak přijela dětská postýlka s Jardou. Co s takovym miminem?!
Po 4 hodinách spánku!!! jsme se vyubytovali, uklidili klubovnu, nasnídali a hurá do Prahy. Ještě jsme se stihli podívat na Živohošťskou zátoku, což ale stejně nikomu ke zdraví nepohlo.
Stejně tak se dá říct i o česnečce na naší zastávce v Měchenicích. Taková banda trosek, to se fakt nevidí každej den:) Takže, 4.liga volááááá

Zpět

Fotogalerie: Výjezd Živohošť

/album/fotogalerie-vyjezd-zivohost/hecujeme-honzu-jpg/ Zaplat dluhy! /album/fotogalerie-vyjezd-zivohost/honza-plati-jpg/ A Honza plati /album/fotogalerie-vyjezd-zivohost/tenis-jpg/ Finale Davis Cupu /album/fotogalerie-vyjezd-zivohost/brazilie-jpg/ Klucí vopálený /album/fotogalerie-vyjezd-zivohost/lavicky-jpg/ Disciplina Lavicky /album/fotogalerie-vyjezd-zivohost/boj-o-roh-jpg/ Mic ve vohni /album/fotogalerie-vyjezd-zivohost/konzumace-jpg/ Hlad a zizen /album/fotogalerie-vyjezd-zivohost/clovece-napij-se-jpg/ Clovece napij se /album/fotogalerie-vyjezd-zivohost/machacek-jpg/ Machacek /album/fotogalerie-vyjezd-zivohost/marek-drzi-jpg/ Marku vydrz! /album/fotogalerie-vyjezd-zivohost/nectar-jpg/ Nectar-boy /album/fotogalerie-vyjezd-zivohost/u-krbu-jpg/ Spinka... /album/fotogalerie-vyjezd-zivohost/krb-nehori-jpg/ Nehori vam to... /album/fotogalerie-vyjezd-zivohost/krizenci-jpg/ Squadra Krizena /album/fotogalerie-vyjezd-zivohost/postylka-jpg/ Nocni zabava /album/fotogalerie-vyjezd-zivohost/parkoviste-jpg/ Pokus o kop /album/fotogalerie-vyjezd-zivohost/zatoka-jpg/ Romanticka prochazka /album/fotogalerie-vyjezd-zivohost/zakusek-jpg/ Papá...

Diskusní téma: Výjezd Živohošť

Datum 04.12.2009

Vložil ruda

Titulek vzdělávací

Odpovědět

Úplně jsi zapomněl na vzdělávací funkci tohoto výjezdu. Teď už například víme, jak daleko je Ural od Moskvy, jak se nemá skákat Taxis apod.

Datum 04.12.2009

Vložil Pavel

Titulek Re: vzdělávací

Odpovědět

No vidiš, teď si to sice mlhavě vybavuju, ale detaily po mě nechtěj. Byl sem rád že jsem to přežil ve zdraví:)

Datum 04.12.2009

Vložil Michal

Titulek Re: Re: vzdělávací

Odpovědět

Jo, akce glóbus byla dost dobrá, slečna, nebo paní? nám ho po zaťukání bez odmlouvání nastavila :))

Datum 08.12.2009

Vložil jarda

Titulek Re: vzdělávací

Odpovědět

pravda, ze report mohl psat nekdo, kdo byl vice schopny pozorovani a hlavne nasledne zapamatovani ;)

Datum 03.12.2009

Vložil jarda

Titulek sportovni vykony

Odpovědět

myslim ze nejnarocenjsi vykon byl machacek ;) po tech pidipanacich to nechtelo vubec ubejvat .)

Datum 04.12.2009

Vložil Pavel

Titulek Re: sportovni vykony

Odpovědět

ty si nestěžuj, jenom si házel a lemtal - to chudák Ruda nestíhal nalejvat!!!

Datum 03.12.2009

Vložil bergomi

Titulek HULENI

Odpovědět

von hulil i Honza? Já po prichodu do klubovny , kdyz jsem videl jak uz nekteri placaj s pvc raketama nad hlavou,tusil ze se budem az do rana predhanet sport. vykonama

Datum 03.12.2009

Vložil jarda

Titulek spánek

Odpovědět

chtel bych podtoknout, ze Pajovi 4 hodiny spanku mu muzu jen zavidet.... ja ty posledni tri sledoval jak kaci les motorovou pilou... :(

Datum 04.12.2009

Vložil Pavel

Titulek Re: spánek

Odpovědět

Jasně, jenže ty si nás ráno nevez do Prahy